085 - 580 41 80

Letselschade Advocaat nodig in Heerlen?

Whiplash letsel in Heerlen

Elk jaar opnieuw lopen tussen de 15.000 en 30.000 mensen whiplash letsel op. De oorzaak van deze plotselinge beweging van de nek is vaak een verkeersongeval, maar een whiplash kan ook opgelopen worden op het sportveld of door een bedrijfsongeval. Gelukkig gaan bij de meeste mensen na verloop van tijd de klachten weer over. Echter sommige mensen houden blijvend klachten na een whiplash. Door een whiplash kunt u tijdelijk misschien minder werken of zelfs arbeidsongeschikt zijn. Het is dan belangrijk dat u de kosten die hierbij komen kijken vergoed krijgt.

Whiplash schadevergoeding

Voor whiplash letsel na een ongeval in Heerlen kunt u, als er een andere partij aansprakelijk is, voor al de bijkomende kosten een schadevergoeding krijgen. De Letselschade Raetsman, uw letselschade advocaat in Heerlen, kan u hierbij helpen.

Hoe verder na een whiplash?

Als u in Heerlen of in de omgeving van Heerlen een ongeval heeft gehad waardoor u een whiplash heeft opgelopen, zijn er een aantal belangrijke stappen te ondernemen. Als iemand anders aansprakelijk kan worden gesteld is het ten eerste belangrijk om een letselschade advocaat in te schakelen. Zo kunt u de hele procedure aan ons overlaten en zelf bezig gaan met het herstel, de tweede belangrijke stap. Na een whiplash is het heel belangrijk om actief te blijven. Om op een gezonde manier actief te blijven, is het raadzaam om te letten op een goede lichaamshouding en uw dagelijkse activiteiten af te stemmen op uw belastbaarheid. Daarnaast moet u regelmatig oefeningen doen. De juridische procedure laat u met een gerust hart aan ons over. Heeft u een advocaat nodig bij letselschade in Heerlen of in de nabije omgeving van Heerlen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 
 

Waarom kiest u voor ons?

  • Een groot netwerk van specialisten
  • Multidisciplinair
  • Lid van Keurmerk Letselschade

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken van letselschade

• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongevallen
• Geweldsdelicten
• Medische missers
• Zedendelicten
• Productiefouten

Werkgebied

Heerlen, Kerkrade, Hoensbroek, Brunssum, Landgraaf, Sittard en Geleen.

Hoofdvestiging